In Nieuws

Zorgorganisatie Ipse de Bruggen heeft een meerjarig onderhoudscontract getekend met De Dakmakers, de serviceorganisatie van het Alphense Kewodak. De samenwerking heeft betrekking op de periodieke inspectie en reiniging van de platte daken van zes vestigingen.

Dat hebben Ipse de Bruggen en Kewodak  dé Dakmakers bekendgemaakt.

Vertrouwen

De Dakmakers, de 24/7 serviceorganisatie van Kewodak, wordt verantwoordelijk voor het onderhoud (inspectie en reiniging) van de daken en ontzorging met betrekking tot de meerjaren onderhoudsplanning. Deze wordt opgesteld door Dé Dakmakers, dat gespecialiseerd is het onderhoud van platte daken.

“Wij hebben alle vertrouwen in de kennis en expertise van Dé Dakmakers”, vertelt King Tau, Projectleider Vastgoed van Ipse de Bruggen. “In eerdere samenwerkingen met Kewodak heeft het bedrijf laten zien te beschikken over de kunde en ervaring voor vlekkeloos dakonderhoud.”

Trots

“Als Kewodak zijn wij er trots op dat zo’n mooie, grote organisatie als Ipse de Bruggen voor ons kiest”, zegt Frank Keijzer, algemeen directeur van Kewodak dé Dakmakers. “Om vervuiling en lekkages te voorkomen, is het van groot belang om platte daken regelmatig te laten inspecteren en reinigen. Wij zien uit naar een prettige samenwerking met Ipse de Bruggen de komende jaren.”

Kewodak heeft ruim dertig jaar ervaring in het onderhoud van platte daken. Het Alphense bedrijf werkt uitsluitend met gecertificeerd personeel en is aangesloten bij brancheorganisatie Vebidak. Kewodak biedt volledige projectgarantie en is aangesloten bij keurmerk Dakmerk.

Ipse de Bruggen is met 5500 cliënten, 5500 medewerkers en bijna 400 locaties de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een (licht) verstandelijke en/of meervoudige beperking. Al meer dan honderd jaar zorgen wij voor hen. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Dankzij onze ervaring en deskundigheid hebben we ons ontwikkeld tot een krachtige zorgorganisatie met een coördinerende en verbindende rol. Het is onze overtuiging dat ieder mens meer kan dan hij of zij denkt, hoe klein een extra stapje ook is. Ipse de Bruggen. Altijd meer mogelijk.

kruidendak