In Nieuws

De Dakmakers staan tot uw beschikking voor reparaties, onderhoud en beheer aan bitumineuze en kunststof dakbedekking. Heeft u een dakspecialistn nodig? Wij zijn een Vebidak gecertificeerd dakdekkersbedrijf. Als lid van deze vakorganisatie bent u verzekerd van een partner die zijn opdrachtgevers, zijn vak, veiligheid en milieueisen serieus neemt.

Brancheorganisatie dakdekkers

Vebidak is de branchevereniging voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven. Zij heeft de mensen, de middelen en de expertise in huis om de collectieve en individuele belangen te behartigen van de serieuze bedrijven in deze branche. En dat een lid van Vebidak tot de serieuze bedrijven behoort, daar staan onze lidmaatschapscriteria borg voor!

Vebidak

Sinds 2008 zijn de Dakmakers aangesloten bij Vebidak. Het lidmaatschap wordt bezegeld met een certificaat wat geldt als verklaring van lidmaatschap. Als lid voldoen de Dakmakers aan de criteria op het gebied van bedrijfsvoering, continuïteit en ondernemerschap. Door het lidmaatschap bij Vebidak zijn we tevens op de hoogte van de laatste stand der techniek.

De Dakmakers