Dakonderhoud abonnement

Met een dakonderhoud abonnement weet u precies waar u aan toe bent

Erop kunnen vertrouwen dat al het dakonderhoud goed, op tijd en voor een scherpe prijs uitgevoerd wordt. Dat is wat u krijgt als u een dakonderhoud abonnement afsluit bij de Dakmakers. Wat dat precies inhoudt? Dat zetten we graag voor u op een rij in deze blog.

Inspectie, reiniging, kleine reparaties en preventief onderhoud

Het jaarlijkse dakonderhoud onderbrengen bij de Dakmakers betekent veel meer dan het laten inspecteren en reinigen van uw dak. Wij voeren namelijk ook meteen kleine reparaties uit en zorgen voor preventief onderhoud. Daarnaast krijgt u altijd een uitgebreid en duidelijk overzicht van de staat van het dak en wat we allemaal gedaan hebben.

Het grote voordeel van zo’n dakonderhoud abonnement en onze werkwijze, is dat u nooit geconfronteerd wordt met onverwachte meerkosten voor kleine dakreparaties. Onze dakmakers zijn zowel kundige inspecteurs als professionele reparateurs en kunnen wat er geconstateerd wordt aan kleine gebreken dus direct verhelpen.

De jaarlijkse dakinspectie- en onderhoudswerkzaamheden op een rij

• Waterdichtheid controleren.
• Volledige inspectie – denk daarbij aan het inspecteren van de dakbedekking, naadverbindingen, randaansluitingen, expansievoegen, afsluitprofielen, afvoeraansluitingen en (indien aanwezig) aansluitingen op schoorstenen en lichtkoepels.
• Het dakoppervlak grondig schoonmaken.
• Kleine (herstel)werkzaamheden direct uitvoeren, zoals de hemelwaterafvoer reinigen en noodzakelijke reparaties.
• Inspectierapport opstellen met alle werkzaamheden en dakreparaties, de huidige staat van het dak en wat u op termijn aan dakwerk en/of -reparaties kunt verwachten.

Van tevoren overleggen we met u of de gebouwenbeheerder op welke dag en tijd de inspectie- en onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. We zorgen ervoor dat het dakwerk met zo min mogelijk overlast gedaan wordt, ruimen na afloop alles netjes op en zorgen ervoor dat afval verantwoord afgevoerd wordt.

Voorrang bij lekkage

Mocht er onverhoopt een daklekkage optreden, dan repareren wij uw platte dak met voorrang als u een Dakmakers onderhoudsabonnement heeft. Wij verzorgen overigens ook het dakonderhoud aan daken die door derden zijn aangelegd.

Bent u geïnteresseerd in een Dakmakers onderhoudsabonnement?

Neem dan nu contact met ons voor meer informatie en/of een vrijblijvende afspraak.

Naast Onderhoud kunt u ook bij ons terecht voor Lekkagereparatie en Advies.