Over ons

Dakmakers: onze naam en onze belofte.

Wij staan al ruim dertig jaar op het dak. Daar zijn we door schade en schande wijs geworden. Die dertig jaar heeft ons een schat aan ervaring, kennis en expertise geschonken. Wie met ons zaken doet, mag er dan ook op vertrouwen zaken te doen met een zeer deskundige en solide partij.

We staan met onze beide benen op de grond, alhoewel dat in ons geval vaak een dak betekent. We zijn praktisch, nuchter en kordaat. We pakken snel door en doen wat we belooft hebben.

We staan voor ons werk. Vanzelfsprekend werken we volgens de vakrichtlijnen ten aanzien van de uitvoering en het materiaalgebruik. Onze medewerkers zijn allemaal ervaren en gecertificeerde vakmensen. Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie Vebidak en we beschikken over het VCA-certificaat. Dat betekent dat we werken volgende de laatste normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Onze klanten

De Dakmakers werken voor allerlei soorten organisaties en bedrijven in diverse branches. Het gaat ons om het dak en het is ons om het even welke organisatie er daaronder huist. Onze ervaring heeft ons wel geleerd dat bij iedere organisatie een ander dakplan past.

Daarom verdiepen we ons altijd eerst in uw organisatie en daar doelstellingen. Wie zijn uw klanten? Wat is de missie van uw bedrijf? En wat vindt u belangrijk? Voor een VVE of zorginstelling kunnen we bijvoorbeeld bijdragen aan meer wooncomfort, door een dak aan te leggen dat verkoeling geeft of wateroverlast vermindert. Is onze klant een commercieel bedrijf, dan zorgen wij graag voor een dak dat een echte blikvanger is en uitblinkt in duurzaamheid en innovatie.

Ook denken wij graag met gemeenten, provincies en overheidsinstanties mee in trajecten op het gebied van duurzaamheid en innovatie.

Voor hen doen we het