Onze dienstverlening

Dakonderhoud

Onderhoud aan uw dak

Een goed dak hoeft geen zorgen te betekenen, maar vereist wel regelmatig onderhoud. Onopgemerkte problemen zoals scheurtjes, houtrot, verstoppingen en lekkages kunnen leiden tot ernstige dakschade. Laat uw dak daarom periodiek inspecteren door onze experts, die alle problemen vakkundig lokaliseren en repareren. Zo blijft uw dak in optimale conditie zonder onverwachte problemen.

Dakreparatie

Schade aan uw dak

Als uw dak beschadigd is, is het belangrijk om snel actie te ondernemen om verdere schade te voorkomen. Vooral lekkages kunnen snel leiden tot grotere problemen, zoals waterschade. Daarom is het aan te raden niet te wachten en direct met ons contact op te nemen.

Dakadvies

Het juiste advies

Met ruim dertig jaar ervaring bieden de Dakmakers professioneel advies en oplossingen voor alle dakproblemen en -innovaties, van schadeherstel tot het verduurzamen van daken met bomen, mos en zonnepanelen. De Dakmakers bieden de juiste oplossingen voor uw dakvragen.

24/7 Dakservice

24 uur per dag voor u klaar

De Dakmakers zijn altijd beschikbaar, 24 uur per dag, weer of geen weer. Bij schade door storm of onweer, ook buiten kantoortijden, kunt u direct bellen. Onze gecertificeerde technici in de Randstad zijn snel ter plaatse om uw dak te repareren, zodat u zorgeloos kunt slapen.