Dakreparatie

Heeft uw dak schade opgelopen, dan is het verstandig daar niet te lang mee te blijven zitten. Met name lekkages in uw dak kunnen op korte termijn grote schade veroorzaken. Wacht daarom niet, maar bel de Dakmakers! Onze volledig gecertificeerde technici komen de schade opnemen, overleggen daarna met u over de oplossing en herstellen vervolgens de schade op uw dak.

Daarbij bent u verzekerd van service van topkwaliteit. Met meer dan dertig jaar ervaring in het vak, kennen daken voor ons geen geheimen meer. Of u nu een plat dak heeft of een schuin dak, een groen dak of een zwart dak, wij vinden voor u een passende oplossing. Op al onze reparaties krijgt u volledige projectgarantie. Tevens zijn wij aangesloten bij brancheorganisatie Vebidak.


Onderhoud daken

Het beste dak is een dak waarover u zich geen zorgen hoeft te maken. Dat betekent niet dat u er nooit aandacht aan hoeft te besteden. Integendeel. Veel dakschade ontstaat geleidelijk, zonder dat de bewoners dit opmerken. Het kan daarom geen kwaad uw dak periodiek aan een inspectie te laten onderwerpen. Scheurtjes, houtrot, verstoppingen en lekkages worden door onze experts gelokaliseerd en gerepareerd.

Met regelmatige inspecties houdt u uw dak gezond en voorkomt u grotere schade, en de bijbehorende (hogere) kosten. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten daken: van plat dak tot schuin dak en van wit tot zwart. Ook zonnepanelen behoren tot onze expertise. Periodiek onderhoud aan uw dak voorkomt tevens nare verrassingen bij de bouwkundige keuring als u van plan bent uw huis te verkopen. Bel ons voor een inspectie en wij nemen uw dakzorgen weg.


Dakadvies

Als je meer dan dertig jaar ervaring hebt, dan houd je die kennis natuurlijk niet voor jezelf. Alles hebben we voorbij hebben zien komen: bomen op daken, blikseminslagen, branden en grote hagelbuien. Maar niet alleen problemen, ook mogelijkheden passeerden de revue. We hebben daken bekleed met houtsnippers, jacuzzi’s geplaatst op balkons en daken verduurzaamd met bomen, mos en zonnepanelen. Wat er ook met uw dak is gebeurd, of wat u er ook mee van plan bent, Dakmakers hebben de oplossing.

Ook al gaan wij graag het dak op, wij voelen ons net zo op ons gemak bij u aan de eet- of keukentafel. Stel ons alle vragen die u heeft. En dan nog meer. Gekke vragen bestaan niet. Dakmakers zijn er om u te voorzien van hoogwaardig advies en originele invalshoeken.


24 / 7 dakservice

Stormen en onweersbuien houden zich niet aan kantoortijden. Daarom staan Dakmakers 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar. Heeft uw dak ’s avonds, ’s nachts op in het weekend schade opgelopen, aarzel dan niet en bel ons. Wij zijn gevestigd in het midden van de Randstad en zijn razendsnel ter plaatse. Weer of geen weer: onze professionele en gecertificeerde technici gaan voor u het dak op en zorgen dat u weer zorgeloos kunt slapen.

Dakmakers staan voor hun werk. Wij werken volgens de vakrichtlijnen ten aanzien van de uitvoering en het materiaalgebruik, als vastgelegd in het KOMO-procescertificaat BRL 4702, in VCA en arbowetgeving.

Ook al gaan wij graag het dak op, wij voelen ons net zo op ons gemak bij u aan de eet- of keukentafel. Stel ons alle vragen die u heeft. En dan nog meer. Gekke vragen bestaan niet. Dakmakers zijn er om u te voorzien van hoogwaardig advies en originele invalshoeken.