Allround dakonderhoud Nederland

Heeft een brand of storm sporen achtergelaten op het dak? Is er een lekkage op zolder? Voor dit soort dak-problemen kunt u terecht bij Dakmakers. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van dakonderhoud in Nederland. Onze hoofdlocatie bevindt zich in Alphen aan den Rijn, maar onze klanten zitten verspreid over het hele land. U kunt ons 24/7 bereiken.!

Van dak reparatie tot periodiek onderhoud

Een klein scheurtje kan in korte tijd uitgroeien tot een aanzienlijke beschadiging van het dak. Verstopte dakgoten kunnen een hardnekkige lekkage veroorzaken. Losse dakpannen zullen bij een storm naar beneden komen met alle mogelijk gevolgen van dien. Door Dakmakers in te schakelen voorkomt u dit soort dak-problemen voor eens en altijd.

Tijdens een uitgebreide en gedetailleerde inspectie op en rond het dak maken we een rapport op. Daarin vermelden we hoe het ervoor staat met de afzonderlijke onderdelen van het dak zoals de kapconstructie, de nok, de platen, het dakbeschot en de spantbalken. Aan de hand van dit overzicht kunnen we een meer-jarenonderhoudsplan opstellen. U heeft vanzelfsprekend alle inspraak mbt het dakonderhoud in Utrecht. Wat er wanneer, hoe en tegen welke prijs plaatsvindt, bepalen we samen.
Onze ervaren dak-deskundigen staan voor u klaar

Dakmakers bestaat ruim 30 jaar. Onze professionele dakdekkers onderhouden en repareren daken voor particulieren, overheidsinstanties, grote bedrijven, VvE’s et cetera. We zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn. Ons werkterrein beslaat met name het Groene Hart, maar we hebben zeker ook klanten in andere delen van het land. In de stad Utrecht bijvoorbeeld en omringende plaatsen als Bilthoven, Houten en Woerden.
Dak onderhoud Utrecht en daarbuiten

Dakmakers is een allround bedrijf. Dat wil zeggen dat u ons onder andere kunt inschakelen voor:

• Dakonderhoud;
• Dakreparaties;
• Dakrenovatie.

Onze medewerkers hebben stuk voor stuk een gespecialiseerde opleiding gevolgd. We hebben de juiste certificaten en beschikken over ruime ervaring op alle mogelijke daken. Vanzelfsprekend zijn we aangesloten bij brancheorganisatie Vebidak; we houden ons aan de kwaliteit- en veiligheidseisen. Wat voor dakonderhoud-werkzaamheden in Utrecht we ook uitvoeren, bij Dakmakers krijgt u altijd garantie.
Dak-oplossingen op maat

Overweegt u het complete dak te vervangen door een duurzaam exemplaar? Een wit dak met zonnepanelen, of een groen dak met mos of misschien wel sedum bedekking? Voor dit soort innovatieve projecten kunt u Dakmakers inschakelen. We denken enthousiast mee, vertellen over de nieuwste snufjes en technieken en verrassen u met een originele aanpak. Van de eerste schets tot de laatste afwerkingswerkzaamheden: u kunt voor de volle 100% op Dakmakers rekenen. Samen ontwerpen we uw droom-dak!
Dak onderhoud Utrecht 24/7 service

Hoe solide en modern een dak is, soms gaat het toch ineens mis. Wij hebben de afgelopen jaren heel wat herstelwerkzaamheden uitgevoerd als gevolg van hagelbuien, blikseminslagen, vuurwerk en branden. In dit soort gevallen is het zaak er zo snel mogelijk bij te zijn. Krijgt u te maken met een onverwachte en acute dak-kwestie en heeft u zo snel mogelijk een professional nodig op het gebied van dakonderhoud Utrecht? U kunt gebruikmaken van de Dakmakers 24/7 service. We zijn telefonisch te bereiken via 085 022 0680. Daarnaast kunt u contact opnemen via info@dakmakers.nl, het online contact of serviceformulier en Whatsapp: +31 6 19610327.