Een expert gezocht voor een dakreparatie Amsterdam? Bel Dakmakers!

De ervaring leert dat problemen met daken in de meeste gevallen onverwacht ontstaan. En de dag en het tijdstip komen eigenlijk nooit goed uit. Wij Dakmakers weten dat als geen ander en daarom staan we 24/7 klaar voor een (spoed) dakreparatie in Amsterdam. U kunt Dakmakers ook inschakelen voor minder urgente opdrachten als een inspectieronde, een schoonmaakbeurt of het ontwerpen en plaatsen van een nieuw dak.

Een veelzijdig en professioneel dakdekkersbedrijf

Onze dak-specialisten hebben meer dan 30 jaar ervaring. Ze weten hun weg te vinden op de meest uiteenlopende daken en kunnen reparaties uitvoeren aan alle mogelijk dak-systemen. U kunt contact opnemen met Dakmakers voor een dakreparatie in Amsterdam.

Investeren in de toekomst met een duurzaam dak

Duurzaamheid is een belangrijk begrip tegenwoordig, zeker ook in de daken-branche. Meteorologen signaleren al een aantal jaar dat ons land zowel droger als natter wordt. In een kort tijdsbestek kan meer regen vallen dan ooit en deze natte periodes worden afgewisseld met langdurige droogte. Dit soort weersveranderingen hebben grote invloed op daken. De belangrijkste uitdaging is: hoe zorg je ervoor dat het dak weerbaar genoeg is en blijft?

Als we het over platte daken hebben, bevelen wij Dakmakers een groene bedekking van harte aan. Pluspunten van een groen dak zijn dat ze veel regenwater kunnen opvangen en vervolgens langzaam afvoeren zonder dat de riolering eronder lijdt. De vertraagde afwatering zorgt voor de nodige reservevoorraad als het lang droog is.
Bij een duurzaam dak is er tegenwoordig van alles mogelijk. Van materialen met een bijzonder lange levensduur, tot zonnepanelen en zelfs een complete vlindertuin of een dak-park. Dakmakers adviseert u graag over de opties in uw specifieke geval.

Dakreparatie Amsterdam voor particulieren, bedrijven en meer

De afgelopen decennia hebben we een trouwe klantenkring opgebouwd in, rond en buiten Alphen aan den Rijn. We werken voor bekende firma’s als BMW, Hoogvliet en Amnesty International. Daarnaast schakelen particulieren ons in als het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt aan het dak of als sprake is van een noodsituatie. De werkzaamheden die we uitvoeren vatten we als volgt samen:

  • dakreparatie;
  • dakonderhoud;
  • dakadvies;
  • 24/7 dakservice.

Hardwerkende dakdekkers met een passie voor het vak

In weer en wind enthousiast het dak opgaan voor een kleine of grote klus. Ervoor zorgen dat de gemaakte afspraken worden nagekomen. Rekening houden met uw wensen en behoeften qua tijdsplanning. Alle werkzaamheden van tevoren met u bespreken. Dit allemaal en meer is vanzelfsprekend voor onze vakmensen. Het repareren van daken is hun lust en hun leven. Ze werken zorgvuldig en snel en gaan pas naar huis als u helemaal tevreden bent. Meer over Dakmakers.

Contactgegevens

Zoekt u iemand voor een dakreparatie Amsterdam? U kunt het Dakmakers-team telefonisch, via app en mail bereiken. Hierbij de gegevens: 085 022 0680, +31 6 19610327 en info@dakmakers.nl.