Snel en vakkundig; dakreparatie Leiden

U zoekt een bedrijf voor een spoed dakreparatie Leiden? Gefeliciteerd, u heeft het juiste team gevonden: Dakmakers! In de daken-wereld komt het aan op ervaring en expertise. Wij Dakmakers oefenen ons vak al jaren uit en we zijn veelzijdig.

Voordelen van een plat dak

Je ziet ze steeds meer: platte daken. Er zitten dan ook veel voordelen aan zo’n constructie. Een plat dak oogt stijlvol en strak. In vergelijking met andere modellen zijn platte daken eenvoudig te plaatsen. Harde wind en storm zijn geen bedreigingen meer. Plat is overigens nooit 100% plat; er moet altijd een kleine helling zijn voor de afvoer van regenwater. Globaal gesproken zijn er drie typen platte daken:

  • Een koud dak.
  • Een warm dak.
  • Een omgekeerd plat dak.

 

Koud wil zeggen dat de isolatielaag onder de dakbedekking en -constructie zit. Bij een warm plat dak wordt de isolatie aan de buitenkant geplaatst. Daarop wordt een waterkerende dekkende laag aangebracht. Het principe van een omgekeerd plat dak is dat de oorspronkelijke volgorde helemaal omgedraaid wordt. Van buiten naar binnen gezien: isolatiemateriaal, dakbedekking, dakconstructie.

Een plat dak biedt veel extra toepassingsmogelijkheden. Wij Dakmakers kunnen u adviseren over daken met zonnepanelen, EPDM-daken, geïsoleerde daken, groene daken, herbruikbare daken, luchtzuiverende daken en witte daken.

Wacht niet te lang met een dakreparatie in Leiden

Een paar verschoven dakpannen door een vallende tak. Een klein scheurtje in de dakrand na een storm. Een dakbedekking die eigenlijk nooit klachten geeft, maar nu toch enkele verweerde plekjes vertoond. Veel mensen denken in dit soort situaties: “Er is nog niks ernstigs aan de hand, het kan wel even wachten”. Ons advies? Stel het bezoek van een dak-specialist nooit uit. De kleinste beschadiging kan een enorme lekkage veroorzaken en dat hoeft echt geen maanden te duren. Bel vandaag nog met Dakmakers. Wij kunnen op korte termijn bij u langskomen voor de herstelwerkzaamheden.

Regelmatig dak-onderhoud

De dak-onderhoud service van Dakmakers bestaat uit een grondige controleronde waarbij ieder hoekje en iedere laag bekeken wordt. We maken het hele dak schoon. Kleine gebreken en defecten lossen we ter plekke op. Afhankelijk van de conditie van het dak stellen we een plan op voor de komende jaren. Is het dak nieuw en in goede staat dan zult u ons pas weer zien tijdens de volgende inspectie. Treffen we zaken aan die op korte termijn om een oplossing vragen, dan maken we direct een planning. Alles vanzelfsprekend in goed overleg met u.

Maak ook gebruik van de dak-onderhoudsservice van Dakmakers: u voorkomt grote problemen en bespaart op de lange termijn veel geld.

Waarom Dakmakers?

Waarom zou u voor een dakreparatie Leiden contact opnemen met Dakmakers? We geven u 6 goede redenen:

  • al zo’n 35 jaar ervaring in de dakenbranche;
  • iedere klant krijgt volledige projectgarantie;
  • het personeel heeft de juiste diploma’s;
  • een 24/7 service voor spoedreparaties;
  • lidmaatschap van Vebidak;
  • het erkende Dakmerk kwaliteitskeurmerk.